Laatste Nieuws


  • 5 oktober 2017

GREEN en VolkerWessels realiseren hotel en familieresort Puur Exloo

VolkerWessels ontwikkelt en bouwt 180 luxe recreatievilla’s op familieresort Puur Exloo. De luxe recreatievilla’s zijn onderdeel van een groter plan van Green Real Estate om het familieresort uit te breiden. Zo komt er onder andere een nieuw restaurant, luxe wellness en een overdekt zwembad. Ook worden er op termijn extra hotelkamers gerealiseerd.

 

Puur Exloo wordt ontwikkeld door Kontour Vastgoed, een onderneming van VolkerWessels en specialist in de ontwikkeling van exclusief recreatievastgoed. Kontour Vastgoed start binnenkort met de verkoop van de luxe villa’s.

Met de combinatie van hoogwaardige vakantievilla’s, hotelservices en –faciliteiten beoogt VolkerWessels in te spelen op de groeiende vraag naar luxe accommodaties voor families in Nederland en breidt het concern haar portefeuille in vastgoed voor het luxe recreatiesegment verder uit.

Het nieuwe level in parkrecreatie

Met Puur Exloo richt Kontour Vastgoed zich op het hogere segment van de markt. “Wij creëren rust, ruimte en ingetogen luxe. Door de combinatie van hoogwaardig vastgoed, een sfeervolle omgeving en het hoge serviceniveau vormt Puur Exloo de ideale omgeving voor mensen die in een mooie omgeving tijd met de familie willen doorbrengen,” aldus Hielke Tillema van Kontour Vastgoed.

 

 

Fletcher Hotel

Centraal in de ontwikkeling staat de samenwerking met het Fletcher Hotel de Hunzebergen, dat eigendom is van GREEN. Door de aanwezige hotelfaciliteiten biedt Puur Exloo een in Nederland unieke beleving: het warme thuisgevoel van de eigen vakantievilla in combinatie met de luxe faciliteiten van een hotel. Voor extra gemak en comfort wordt gezorgd door de toepassing van slimme technologieën waarmee veel services worden geautomatiseerd, denk daarbij aan het inchecken en het reserveren van een massage.

Modelvilla’s

De bouw van de recreatievilla’s is in handen van VolkerWessels onderneming Koenen Bouw. Een verkoopcentrum en drie volledig ingerichte modelvilla’s zijn reeds gerealiseerd. De modelvilla’s zijn door potentiele kopers op afspraak te bezoeken.

Meer informatie op www.puurexloo.nl

Over GREEN:

GREEN Real Estate B.V. uit Alphen aan den Rijn ontstond in oktober 2005 met de samenwerking van ondernemer Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold.

Het doel van de onderneming is het vermogen van de familie Zeeman te structureren in vastgoed. GREEN is onderdeel van het familiebedrijf Zeeman dat ondernemerschap hoog in het vaandel heeft. Centraal in de filosofie van GREEN staat haar verantwoordelijkheid voor de juiste samenhang tussen gebouw, locatie, omgeving en gebruiker. Met deze benadering van vastgoed dragen wij bij aan een inspirerende werk-, leer- en woonomgeving. GREEN is actief in diverse markten zoals retail, onderwijs en maatschappelijk vastgoed.

Kijk op www.green.nl

 

Lees meer