Familieresort PUUR Exloo dingt mee naar de titel “Meest innovatieve vakantiepark”

Op 14 mei is een top 10 gekozen voor parken die in aanmerking komen voor de award “Meest innovatieve vakantiepark in de BeNeLux 2024” .

Natuurlijk zijn wij trots dat onze mooie ontwikkeling grenzend aan UNESCO natuurgebied bij de top 10 hoort! In 2018 is Kontour gestart met de bouw van Fase 1 van dit prachtige resort. Inmiddels zijn we 5 fases verder en is het resort af. Naast het feit dat alle villa’s op het resort gasloos en in de laatste 2 fases ook zonnepanelen toegepast zijn, zit de innovatie met name in de toepassing van de gebruikte materialen, de afwerking en onze “attention to detail”.

De unieke conceptgedachte van PUUR en de mooie samenwerking van het resort met lokale ambassadeurs, waar elke gast via de webshop: www.puurexloo.nl bijv. broodjes, boodschappen, uitjes etc. kan bestellen, zijn absoluut vooruitstrevend in parkrecreatie geweest! Het bleek voor de vakjury erg lastig om de zeer grote diversiteit aan vakantieparken en campings te beoordelen. Het gaat niet zozeer om het beste park, maar om de innovatie die een recreatiebedrijf heeft doorgevoerd op product- of conceptniveau. De hoofdcategorieën van de scorelijst zijn: vernieuwend business concept, MVO aspecten, beleving van de gast en de kwaliteit/uitvoering.

Op dinsdag 8 oktober wordt het winnende park tijdens de Praktijkdag “Vakantiehuis van de Toekomst” van Pleisureworld bekend gemaakt!

Meer informatie: Praktijkdag: Vakantiehuis van de Toekomst - Pleisureworld