Een waardevol bezit


In het dorpje Buren op het Waddendiamant Ameland ontwikkelt Kontour Vastgoed een unieke, exclusieve, vrijstaande rietgedekte villa in het nichesegment van de markt. Deze duinvilla bevindt zich nabij het strand.

Mocht u meer willen weten of wenst u over te gaan tot het kopen van een Eilandvilla neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u!

Lees meer

Specificaties


Prijsklasse Hogere prijsklasse (prijs op aanvraag)
meer informatie: http://www.eilandvilla-ameland.nl

Waddendiamant Ameland

Ameland is een heerlijke, unieke plek waar u omringd door strand, zee en duinen, uw vrije tijd met familie en vrienden kunt doorbrengen; lekker uitwaaien en samen genieten van die typische Amelandse eilandsfeer.
Ameland is goed bereikbaar; met de veerboot binnen 45 minuten. Met vliegveld Ballum is ook aankomst op het eiland per vliegtuig een mogelijkheid.

Ambachtelijk vakmanschap

De duinvilla wordt luxueus ingericht waarbij wij uitsluitend werken met eersteklas en op maat gemaakte materialen. Onze villa kan compleet ingericht aan u worden opgeleverd waarbij er ruimte is om uw eigen wensen uit te voeren. De villa wordt gekenmerkt door royale livings, luxe keukens en fraaie details. De slaapvertrekken hebben veelal een badkamer en-suite. Charmante bedstedes voor de jeugd nodigen uit tot even lekker uitslapen. Luxe wellness voorzieningen zijn eerder standaard dan uitzondering en privé bioscopen behoren tot de nieuwste vormen van high-end recreatie.

Wij werken vanuit een heldere filosofie en kiezen bovenal voor kwaliteit in al zijn facetten. Vanaf de aankoop van de grond tot aan de oplevering van de villa zijn wij een betrouwbare en kundige partij waarbij wij kunnen vertrouwen op een jarenlange ervaring.